Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim.


Jag mår bra.
En samling känslor att föredra.

När hallongrottorna tagit slut.
Öppnar jag dörren och går ut.

För att köpa fler.
Jag går mot affären och jag ler.




Fri vers (Fri form) av MickeP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-08 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP