Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ertappad.

Medan jag släcker min törst i vattenpölarna på gatan.
Går du förbi och tittar på mig med stora runda ögon.

Det är omöjligt att inte känna din starka förakt.
Jag fortsätter långsamt lapa i mig av asfaltens fukt.

Stryker mitt ansikte rent från svetten som rinner.
Och du följer mig oavbrutet med blicken.




Fri vers av MickeP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-08 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP