Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimma dimma dimma


dimma
gatlamporna har
fått kjol

dimma
jag dricker vatten
på hemvägen

dimma
ljudet av
ett flygplan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-08 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP