Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Förlåt att jag brer ut mig så i ditt badrumsskåp"

- säger jag, "det började med en tandborste", svarar du, ler, och rensar en hylla till. Utan att jag ber om det.
Som att jag nästlade mig in i ditt liv.
Det var snarare ett språng, med armbågen före.
Muren du omger dig med har du sakta öppnat för mig,
som en frukt som spricker i solen och låter mig känna dess kärna. Ingen återvändo. För dig är sprickorna svagheter du inte kan reparera.
Du är motstridig, och medveten om det.
"När vill du ses", frågar jag, "Så snart som möjligt", säger du, och jag glömmer att jag någonsin tvekar.




Fri vers av Heartsick
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-09 00:11



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Små fina ögonblicksfragment från en gryende kärlekshistoria.
Tycker om ditt bildspråk.
Gillar.
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Heartsick
Heartsick