Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt minne

 

Du vet hur jag andas

du tar vara på mina önskningar

mina tankar i allt

lyssnar du alltid till.
 

Du är centrumet i min själ

du är pilvägen i mitt liv

du är syret i rummet

som jag andas in.
 

Du är mitt hjärta

du ser till så att det funkar

du är mitt minne

som jag blir påmind om

varje sekund, vart jag än vänder mig.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

 

(2018 - 11 - 09)




Fri vers av Arnela
Läst 354 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-09 03:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint skrivet!
2019-03-27

  Bibbi VIP
Ljuvlig text.
2019-02-02

    ej medlem längre
Underbar dikt!
2018-11-09

  Feliaxel VIP
Fantastisk poesi du frambringar
2018-11-09

  ULJO
Fint med minnen
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela