Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julia skriker högt

Romeo, Romeo
Min älskade Romeo
Vart är du någonstans
Saknar dig så
Och du om någon borde förstå att jag känner mig
så ensam så utan dig
Tycker inte alls att det här är något kul
Så kom tillbaka till mig, min Romeo
För att leva här helt ensam utan dig gör att jag
bara känner mig ful
Så om du inte kommer tillbaka till mig snart
är det jag som kommer att ta fram kniven
och sticka in den rätt in i mitt hjärta
För utan dig så känner jag ju bara smärta
Känner mig bara grinig och sur

Julia skriker högt
Romeo, Romeo
Min älskade Romeo
Vart är du någonstans
Kom genast fram...

Ken Cassel
9/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-09 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel