Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort morgonpromenad.



Går till postlådan
längst ner ligger bortglömt brev
adressen är rätt.
Sen födelsedagshälsning!
Dagens tidning får vänta.




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-09 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP