Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förbleknad...

Saknad...
din djupa ytlighet
och blekta cocktailklännings groteska grafik
Satt vindvakt
och såg dig sova
trots blåsten på skammens jalusier
där nätterna övervanns
och våren kom sent
Vi likgiltigt växte
och tiden vi aldrig fick avstå
blev sand...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 952 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2018-11-09 13:33



Bookmark and Share


  Concordia


Strofen "din djupa ytlighet"

Vackert.

En antonym som berör. Förresten, en av mina söner heter Anton.

Fotot har samma känsla som ditt poem.


Suggestivt.
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP