Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÖRST FÅR FÖRST - tanka

Vid fågelbordet

på huggna grenar av ek

småfåglar på vänt

bryr sig inte om vädret

hackspetten störst äter först




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-11-12 17:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så!
2018-11-13

  ULJO
Naturens lag
2018-11-13

  Fulbergarn
Fågeltankar i tankaform
jag lurar också på den där hackspetten
tror jag har set tillställningen för länge sedan

det är nåt med fåglar
2018-11-12

  Onomatoprofet VIP
Påminner lite om Trump den där hackspetten
2018-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det väl oftast...fin tanka...
2018-11-12

  Poeten Salvador VIP
Sådan är naturen
2018-11-12

  Feliaxel VIP
Precis som i livet
2018-11-12

  Niliboy
Här går kråkan först, sedan duvorna å sist skator å talgoxar, ett tu tre på det fjärde skall det ske!
2018-11-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet
om hur det går till i vår natur
de största äter först
de mindre får vänta på sin tur.

Någon hackspett har vi inte, men skator och kajor är det gott om.

2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP