Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste inte

du måste inte älska alla
det räcker bra att inte hata




Övriga genrer (Aforism) av Annaemi VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-09 10:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej hata är för stark... men kan man få älska vissa mindre?
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP