Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hästen

 

Hästen!
Kan trava på en galoppbana
Kan galoppera på en travbana

Människa också!
Travar på felbana!
Galopperar på felbana!

Skam är inte att erkänna sina misstag
Och dumheter som man gjort
Att stå fast vid sina misstag, dumheter är en skam

Jag är den dummaste skapelse som gud någonsin skapt
Jag kan mina dumheter och mina misstag
Jag erkänner!

Livet är ett bana
Livet är bergdal bana
Människan är en experiment

Ett travbana där man galopperar i
Ett galoppbana där man travar i
Människans val




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2018-11-09 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP