Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

So far from home!

Sometimes i feel like a newborn child

My demons and my angels all guide me froe life

 

A cant go and i cant stay

It is no game

 

So far from home

Like a fallen angel I am lost in time

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-09

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-09 11:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ibland känner man sig lite vilse...en vanlig känsla...
2018-11-12

  Maiah VIP
Hoppas ängeln leder dig hem
2018-11-11

  lila fjäderblomman VIP
berör-ibland måste man gå vilse för att hitta "hem" kram
2018-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om "hemlängtan"
2018-11-10

    ej medlem längre
En dikt med rikt innehåll och känsla! Mycket lyckat bildspråk.
2018-11-10

  Blomma-Stjärna VIP
stark och berörande!
2018-11-10

  WyS VIP
Berör!
2018-11-09

  Maria Sundelin VIP
På gränsen till ja vad....
2018-11-09

  ULJO
Berörande tanke
2018-11-09

  DavidM VIP
Att kunna vara vilse i tid, ett väldigt tilltalande och intressant uttryck.
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin