Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The seasons for salvation!

Wach the world fall

The sun goes down

 

The storm rise

The stars all fall

 

New beginning coming

Finally Peace all over

 

The seasons for salvation

I coming for you

 

Our blod longing to stay

Over history a chilling truth

 

Tell the rest of them

We will be right here

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-09

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-09 11:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin text...längtan efter fred...
2018-11-12

  lila fjäderblomman VIP
Trösterikt!
2018-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Som ett ljus i mörkret!
2018-11-10

    ej medlem längre
Som en förtröstansfull ljuslåga när världen faller. En ny början. Fint.
2018-11-10

  WyS VIP
Tro, hopp och kärlek!
2018-11-09

  bumerang

Bästa scenariot.
Utsätt dig, ha förtröstan.
Skön känsla genom dikten
2018-11-09

  ULJO
Bra text
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin