Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kvällen blir natt




Jag tycker om att prata med dej
när det är mörkt.
Din röst över ett brinnande ljus.
Dina ögon som tittar bort mot fönstret
när du nästan viskar till mig att himlen är vacker.
Vill sitta länge med dej då.
kryper du upp i min famn då, som för att värma dej.
Jag värmer dej då, medan tunna silverflingor
rör sig mot fönstret.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-09 12:11



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint om värmande kärlek.
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg