Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med andra ögon...bagatell

 

 

Grumlig eller klar

blickar som far avslöjar

tankar i spegeln

bakom bardisken söker

bekräftelsens existens

 

självbildens essens

konfronterad i möten

teser som prövas

erfarenhetsbaserad

evidens skakad ibland

 

rörd till tårar ser

bartendern blanda drinkar

omedveten om

hens enträgna försök till

bli sedd blott en enda gång




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-09 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP