Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänd bort din blick.


Dokumentförstöraren.

Se dig aldrig om, vänd bort blicken
på de historiska händelserna, rensa
din tanke och låt det vara som de är
gå vidare släpp dokument i avloppet.




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-09 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje