Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt till höst i mig





Jag sitter tätt intill dej
och smälter.
Din värme runt min
hinna av is,
varje hjärtslag
varje andetag.
Snart slår den första
blomman ut
i mig.
och det är långt till höst
i mig.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-09 12:19



Bookmark and Share


  Niliboy
Hösten kan vara en skön omväxling, kärt ämne!
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg