Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raka vägar bara välja



Våra rötter
ger oss fingervisningar
till vår framtid
dörrar
mer eller mindre farliga
klara att användas
till livet
Om allt vore serverat
vad fanns då att utforska




Övriga genrer av innakarin
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-09 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin