Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det påstås att det finns sådant som aldrig rostar.


ROSTFRITT STÅL

Jag såg det på TV för bara några dagar sedan
En TV-serie....

Ett äldre par som ligger på var sin sida av dubbelsängen
båda iklädda pyjamas.
Sänglamporna är tända
Och mannen läser en bok
Läsglasögonen på näsan
De småsnackar och utbyter kortare kommentarer

Tills kvinnan klappar sin man över bröstkorgen
med ett leende, och frågar:
"Skall du inte ta din Viagra i kväll ?"





©Anders Frankenberg Wester - 2019





Fri vers (Fri form) av Anders Frankenberg Waster
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-22 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster