Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

da capo

Jag har låtit världar krossas mot en oskyldig vägg
bara för att kunna synas, märkas och höras

ändå har du nonchalerat varje initiativ
och låtit mig bli förvandlad till en våt fläck av ingenting

lät paradiset smaka på beskan
och fått helvetet att vila ut på stranden
måttat slagkraftiga knytnävar i tom luft
och brutit löften som aldrig sades

för det finns ingen mening
med alla avslut bortsett från
att få möjligheten att göra om och göra rätt

men jag lär mig aldrig
och fortsätter balansera motvikter med varandra
utan att inse att det aldrig kommer tillbaka




Prosa av Max Poisé
Läst 238 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-11-09 17:47



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Loveit!
2018-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, "göra om och göra rätt", det önskar man ofta att man kunde, men vi kan bara göra vårt bästa...
2018-11-12

  objekt3
Häftig kärlek!
2018-11-10

  Baystream
Alltså, dessa rader
"för det finns ingen mening
med alla avslut bortsett från
att få möjligheten att göra om och göra rätt"

Tack!
Hoppfullt ändå.

Väl diktat.
2018-11-09

  DominiQueen
Mästerliga metaforer
Får läsa flera ggr tar tid för mig
att greppa...
2018-11-09

  Solstrale VIP
Inget är till utan en annan kraft som blir till intet...
2018-11-09

  aol
Djupsinnig starkt berörande skaldat
2018-11-09

  SatansSon VIP
bravo, max
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé