Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dante

Jag kände inte dig
ändå har du huserat i mina tankar ända sen i onsdags.
Ditt försvinnande har berört många,
nu är du upphittad men tyvärr inte vid liv.
Det får mig inse hur tragiskt det är
när unga dör, när de inte får chansen att växa upp,
att leva. Minns hur jag själv, redan i ung ålder,
valde bort livet men överlevde.
Du som ville leva fick inte det.

Ikväll tänder jag ett ljus,
för dig, för din familj.

Vila i frid.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-09 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver