Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt bidrag

Här lämnar jag mitt bidrag.
Det kan betyda att min bisyssla
lämnas utan åtgärd.
Eller att jag vill överlämna min
skrivelse för påsyn.
Kanske skänka lite pengar
till behövande?
Kanske låta dig ta del av mina
bilaterala tankar?
Eller ge dig en burk honung?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2018-11-09 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP