Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Sartre och en färd på Autostrada del Sole på väg till Florens i Italiens värsta oväder på 50 år. Den kom på engelska men ville inte bli på svenska fast jag försökte locka den.


The journey of life

The journey of life
will sometimes be like driving
on a motorway in darkness
When there are no lights
no map or gps to help you
find the right way
You just keep driving
until you finally with fear
turn off the motorway
Just to realize
that it was a dead end
Now and then
you sometimes wonder
where you had been today
if you had chosen another road




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-09 19:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Om vi bara hade valt en annan väg
hade allt löst sig, tänker vi ofta.
Nu kanske det tänket inte passar in i en storm. Men det viktiga är att du kom
undan den prövningen.

2019-11-09

    ej medlem längre
Tänkvärda kloka ord!
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP