Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst och stilla i graven så djup

Tyst och stilla i graven så djup

Blå läppar och blåa ådror
Snart blir jag kall igen
Begraver du mig i min vita klänning
När du har begravt mig bryr du dig då
Tyst och stilla i graven så djup
Detta liv är mitt nu eller aldrig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 147 gånger
Publicerad 2018-11-09 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj