Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 9/11


Släkt överallt - en drömraga

 

Syrran sökte gamla saker

ibland prylar och schabraker

hade med sig egen mat

lade upp den på ett fat

skulle åka hem med bil 

för det var ju hennes stil

 

Själv så fick jag skotta snö

trött så att jag kunde dö

utmattad till liv och lem

åkte på en pulka hem

fick då höra om en Sväng-Mats

som visst lånade min sängplats

 

Där var barnen, från Mor Fela

hörde jag dem sjunga, spela 

skulle de få plats i sängen

bland allt annat folk i svängen? 

Tände lampan som var släckt

månne lillan nu blev väckt?

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-09 21:08



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ljuvligt flödande rimmat!
Sängen är välfylld av individer. Spånar mycket omkring den där Sväng-Mats... är det en dansbandsmusiker som försöker spela jazz, eller är han bara otroligt ombytlig, eller?
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X