Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryo


Healing åt alla håll



jobbar inåt

slipper slå utåt

empatiblomster




Bunden vers (Annat versmått) av lila fjäderblomman VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-09 22:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Det var en fin tanke och senryu!
2018-11-28

  Lars Hedlin
Bra där! kram
2018-11-13

  Blomma-Stjärna VIP
vackert o inspirerande!
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP