Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antiken



Klassiska kvinnovärldar
alla registreras inte
Känsligt område
Lycka är att uppleva
kvinnans kropp inom hennes
verklighet
Hennes rörelser vars vågor
är som havets andning
Hennes tårar som ett fuktigt regn
i ansiktet
Hennes drömda tid i korridoren
Hennes spel med det maskulina
självförtroendet
Det finns ingen försäkring mot
ondska




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-09 22:44



Bookmark and Share


  Sebastian Linsér
Vilket mästerverk!
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP