Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå


Du kryper, med leenden
och kyssar
in under, min blottade hud
äter girigt
slickar leder rena
får dem att glöda
jag flämtar
och låter - dig
ta av allt det
som är jag, gräver
med gemensamma
flätade leder
djupt, så långt in
ner - greppar tag i naken hud
mitten utav bröstkorgsliv
och sliter

JAG EXPLODERAR

när revben brister och möter
din blick
nickar villigt, utsöndrar
i mitt allra självklaraste utav ja - medgivande
och likt en, av hjärtat bildat
med otroligt ömsinta, sylvassa rovdjurs delar
biter du
lapar och suger
dess mitt, varenda pulserande
slag - kraftig
totalt ärlig saftnjutning
och du suckar, får vingar
slukar, absorberar dina
mina - båda våra fingrar rena

Vill inte gå miste, förbise
förlora en enda
om än den minsta, för andra osynlig
alla delar, stora som små
allt det blöta
ska landa, blandas
och bli

en del av dig
din mitt och bultande
vilja














Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 402 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-11-09 23:38



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Den absoluta närvaron i lusten. Att ge sig själv. Och ge sig hän. Fullständigt.
Gillar.
2018-11-10

    ej medlem längre
Klockan är 07:57, och vilket sätt att vakna på!!! *ler*'
2018-11-10

  ULJO
Ljuvlig stund när kärlekens attribut får råda som den vill
2018-11-10

  Blomma-Stjärna VIP
flödande saftiga versrader om den härliga erotiken!
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream