Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ett barn dör

När ett barn dör
skapas en lucka i tiden
tomheten vidgas till oändlighet

En kort stund mildras mörkret
när vi tänder våra ljus








Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-10 00:22



Bookmark and Share


  juliaparkas17
Åh, vad sorgligt! Men bra skrivet.
2019-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text!
2018-11-10

    Alice.skriver
Det är så svårt att ta in, kan inte ens i närheten inbilla mig hur jobbigt det måste vara för närstående.
Fin text!
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP