Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Splittrade tankar och funderingar - troligen beroende av och ett uttryck för kvällens vilda partajande med me, myself and I ... - Tillkom som följd av Fredagsmys ... i oktober 2012


Den adrenalinkick jag får ...

... när du kysser mig
är mer berusande
än någon rusdryck
någonsin skulle kunna
påverka mig ...

... Förutsatt då
att du är den dig
som är ämnad för mig ...

Ty om jag behövde
alkohol för att rusa mig
till att vilja få kyssa dig

då vore du knappast
den som ens fick komma
i närheten av mig

och än mindre någon
som skulle kunna få
bli kysst av mig ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-10 01:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte behöver man alkohol inte...kärlek kan vara nog så berusande...
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP