Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"im right on the edge, i don't know what comes next" - ELVIRA DROTTNING AV NATT


så bra som första gången


det är coolt på gränsen
värmen i köttet
närheten och enheten
syssnande av den röda pulsen
som du såg som ung men

som det bra i konsten
underton i mörker
spåret perspektivet
smakandet, förståelsen
tar det år av tid och lugn och

varning för små blixtar i kanten
protoner genom rymden
revan genom evigheten
repandet av jagets halmhögsväv
och döda minnens stung

min prins är ett kadaver
hans frånvaro skiner mer
än adlade skandaler
hans måltavlors avkomma
en baby big kaboom
min klänning ett mirakel
en trashank på Versaille
min skallgång en massaker
mitt öde nattens ro
kom krabater rita!
i kurar och på klo
om fagra ELLE IVIRA
hon är blind men går ändå och
kan stå när alla sitter på
ett sätt du inte vet hon
ger en vink till Spjuvern
och för allt i hemlighet
en minneslund till sniff och boff
med kärleksritualer mitt
ibland er, men vid en annan tid
och med allt i hemlighet
som kan kännas vid, jag rodnar
ingen kan förklara, håll upp!
ingen varning ges, aurora
skall försvaras, och varje pris
ska ges




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-10 03:06



Bookmark and Share


  Marta
Hm. I början påminde språket mig om Höga visan, fast för vår tid liksom. Längre ner känns det mer som... Aniara?
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd