Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 10/11


Prickar överallt - en drömraga

 

Stora prickar på mobilen

ingen plats i stora bilen

bara för den smala stickan 

näpna lilla gangsterflickan

åkte amerikanaren

jag fick gå på spaningen 

hitta själv min väg till Hoby

söka mig en egen hobby

bada i en i iskall grottsjö

lite slemmigt, ändå gott ju

simmade med barn och dräng

låg sen åter i min säng

prickar på mitt nattlinne 

i den sena natt-timmen

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-10 03:38



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hu-hu, Ho-ho..!! Skön "grott-liknelse" m.fl. förvridna rim.... ....man undrar smått vad prickarna bestod av...
2018-11-10

  Stefan Albrektsson
Itsy Bitsy Teenie Weenie - men med betydligt mer dramatik. Urskönt gangsta-rim i de två avslutande raderna (och "grottsjö" - "gott ju" går inte heller av för hackor)!!
2018-11-10

  lodjuret/seglare VIP
Texten var fullt läsbar.
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X