Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en romans


tish och jimmy


tish är så blyg
det är nåt skört i själen
går genom livet naken
i hörnen stå på häl

modet gör dig galen
du klär i randigt tyg
som varning utan skor
på häl och under jord

hon vet att hon är kär och
lär sig mesmers konst
på häl bakom blickar
tecken under jord

en varning utan skor
randigt tecken gör dig galen
en blick av fågelmod
naken, skör, på häl

beröringen ska vara djärv
och outsägligt vän
ett djur, ett djur, ett djur
oss två, i karantän

ett segel under havet
en ö av öppna sår
två däggdjur blir en fågel
ett brott vi två begår

hon vet, han älskar henne
i narnia nånstans
bygger skåp och målar naken
inunder jimmys sans

hon målar nakna däggdjur
fåglar med öppna sår
ett brott i karantän
ett skåp i narnia, ett djur






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-10 05:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna är också mkt fin. Ngt lätt och lekfullt. Upprepning av ord i ojämn takt får flyt och känns ibland som rim fast det inte är det. Och rim i ojämn takt. Det bllr nåt flyt i "läset". Många fina strofer som lyser lite mer;
det är nåt skört i själen
går genom livet naken"

"ett segel under havet
en ö av öppna sår
två däggdjur blir en fågel
ett brott vi två begår"

Och fler ändå.
2022-09-06

    Oprofessionell
Mmm, gå genom livet naken och skör i själen är väldigt vackert
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd