Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född Ensam

Du är inte värd.
Förstå det.
Tro aldrig något.
Du kommer alltid bli sviken.
Finns inga undantag.
Lova dig själv det.

Jag är så jävla dum




Fri vers av Projekt överleva
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-10 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Projekt överleva