Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

novemberblues

 

 

 

grått hänger samman

täcket som ovanifrån

väter markerna                       

 

sorkhål på ödetomten

göms under tovigt brungräs

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-10 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg