Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina känslor kommer av...

Mina känslor kommer att mattas av...
Bli lugnare, om jag skriver denna,
en eller flera rad...

Mina känslor var at Speedo.
Men jag vet, att de kommer att lugna ner sig,
när jag skriver en dikt eller flera dik-ter.
Varför skrev jag det sistnämnda ordet som jag gjorde.
Ingen aning.
Och jag som alltid brukar ha en tanke bakom allt som jag skriver.
Har det inte denna gång!

DET ÄR FULLSTÄNDIGT IRRATIONELLT.
OCH som jag har längtat efter detta IRRATIONELLA.
Och äntligen uppfylls det!
Min minsta önskan,

Men ändå en önskan!




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-10 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kär-lek
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mim