Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flersamheten

Jag trodde på något som alla tror på
tvåsamheten
Jag trodde att lyckan fanns i honom
den finns i mig
Jag vet det nu




Fri vers av Heartsick
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-10 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heartsick
Heartsick