Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Allt som är relativt här i världen"



En kissig badrumsmatta

Ger ingen tröst när det är
en Kall mörk höst

Men kanske är bättre än
Ingenting. ..

Även i en lyxig 5-rum:are
vid Öfre Östermalm?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-10 12:45



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kiss betyder kyss på engelska, ja allt är relativt.
2018-11-19

  Livet1 VIP
Här kommer fantasin igång.
2018-11-11

  Kungskobran VIP
Allt är relativt någonting.
2018-11-10

  Fulbergarn
Tur det finns relativitet här i världen
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP