Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick av tiden




Dag läggs till dag
åren går

jag har levt länge

men när jag blickar tillbaka
på åren som gått
känns det ändå
som att tiden har gått fort

som ett andetag
ett ögonblick blott




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 693 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-11-10 13:36



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Visst känns det så när man blickar tillbaka. Fint.
2018-11-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja så känns det! Fin text som väcker tankar!
2018-11-13

  Lars Hedlin
Bra fångat!
2018-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen mig i din fina dikt...ja, tiden går fort...
2018-11-12

    Peter Söderqvist
Tiden är förunderlig först en evighet, sedan ingenting ell kanske något ändå. Du fångar tiden bra.
2018-11-11

  MALVAA VIP
livet snabbt går
fin beskrivning av livets lopp
2018-11-11

  Lottie Ålhed VIP
Tiden ett spännande ämne ibland är livet som ett enda ögonblick lite svårt att greppa Fin text
2018-11-11

  lila fjäderblomman VIP
ja tid är ett märkligt fenomen - trots att vi kan mäta den, är den ändå subjektiv
2018-11-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag kan bara instämma i dina tankar!
2018-11-11

  ULJO
Kan vi inte stoppa tiden
2018-11-10

  Feliaxel VIP
Tiden går alltid för fort tycker jag
2018-11-10

  DavidM VIP
Livet som ett ögonblick. Koncisa och precisa verser med mycket innehåll.
2018-11-10

  M.Eta
Riktigt, mycket man har gjort känns som igår fast det är många år sedan
2018-11-10

  Öknens Ros VIP
det gäller att ta vara på den tid som är nu, fint beskrivet av dig.
2018-11-10

  Blomma-Stjärna VIP
- i en viss väntan tickar sekundvisaren långsamt, i en annan aspekt går tiden hisnande fort - precis som du säger det med ditt språk; koncist och kärnfullt!
2018-11-10

  Gunnel Eriksson VIP
Du fångar känslan som även jag har.
Doktor Glas (Hjalmar Söderbergs figur)
formulerade den så här:
Tiden går fort men timmarna går långsamt.
Din dikt är bra!
2018-11-10

    ej medlem längre
Instämmer helt med dessa kärnfulla rader
2018-11-10

  Maria Sundelin VIP
Tiden känns ibland oändlig och ibland som om den bara är ett ögonblick
Bra fångat
Kramar
2018-11-10

    Max Poisé
En liten gnista som kan förändra en helhet. Tack för denna Marita!
2018-11-10

  Niliboy
Att åldras är förunderligt' att finna melodin också, för ivet är inte en dans alltid. Men va det går fort! Fint ämne att dikta om å du gör det alltid bra!
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP