Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De två översta raderna läste jag någonstans! Kanske en bra ide, vad vet jag?


En enkel lösning!

När allt kommer omkring så kan vi väl ha flera statsministrar.
Precis som på dagis/förskolan, alla fick vara lucia.

Men det är ju också så som vi alla vet, ju fler kockar desto sämre soppa.





Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-10 15:25



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Fördelen med att ha en riktig Kung är att det räcker med att ett huvud rullar.
2018-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande!
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP