Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen kärlek

Han vänder sig sakta
mot henne
Kommer närmare
lägger sina händer
runt hennes hals
Ser henne i ögonen
Ler och trycker till
Han säger
Vi är så lika
du och jag
Så lika
Det är då
just som det svartnar
som hon inser
Det finns ingen kärlek




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-10 19:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"There is no love in this world anymore" (Buzzcocks)
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP