Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtråns sång


tanken på dig

ger mig njutning natten lång
min själ sjunger åtråns sång

tanken på dig samt mig

i härlighetens fång
natt som dag

ger mig njutning natten lång
min själ sjunger åtråns sång

med kärlek jag vill dig uppfylla
jag vill dig med njutning hylla

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-11-10 19:38



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Sensuellt skrivet!
2018-11-17

  Livet1 VIP
Vackert.
2018-11-10

  Öknens Ros VIP
Sensuell o skön.
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP