Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinens

Fingrar som svävar
flinkt över tangenterna
Han känner sig
som Chick Corea
Men inget ljud
inga toner hörs
Det är tyst, så tyst
Han börjar plocka isär
pianot
dunkar sina nävar
sitt huvud
tills tangenterna spricker
Faller i bitar
på golvet
Och det blöder
av glömda toner




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-10 21:05



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Chick Corea tangenträder på spanskklingande tonterritorium känner man till men här överstiger behovet möjligheterna för vederbörande fantast.
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP