Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonernas efterlevnad




Musiken lever
Medans artister dör.

Och toner hänger kvar
Inuti de lyssnandes öron

Med känslor av något
obenämnbart?

Just bara vibrationer

Av livs-energi i olik-formade
utsvängnings våglängder. ..














Fri vers av Sefarge VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-10 21:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert sammanfattat, visst är det så.
2018-11-19

    ej medlem längre
Precis så! Jag och Johnny Hallyday hälsar. Jag hör honom. Han lever.
2018-11-12

  Anya VIP
Tur att musiken finns kvar. Och känslorna som viss musik frammanar är onämnbart.
2018-11-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
S å gör musik
E ndast musik
F yller varje rum
A lltid för sin publik
R ör oss i glädje stum
G ör ej nå´n dum
E nbart fylld i varje tum...


2018-11-11

  bumerang

Att skapa musik som skapar känslor
i lyssnare, är det att göra sig odödlig????
2018-11-11

  Stefan Albrektsson
Ja, nog lever det onämnbara kvar i artisternas musik så länge lyssnaren hör! Fint djup här!
2018-11-11

  Bossepoet från Österbotten
ack
med suck
tänk att få
bli en ton
i universum
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP