Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidigare publicerad här i maj 2005


Det vackraste

***
Det vackraste i livet
är något du inte någonsin 
får ta för givet

Ett leende, en blick
värmer din själ
får dig att förundras
över livets makt
och gåva
att mena dig väl
*****

©Peter Stjerngrim

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-10 21:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin och varm dikt...
2018-11-12

    ej medlem längre
Strålande dikt i all sin enkelhet!
2018-11-10

  prinscess VIP
Vackert
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP