Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har aldrig sett min Pappa


Fars Dag


Varför?


Finns/fanns du inte där för mig?



För att du inte vågade.


Märkligt då,

att jag skall vara förebild till mina barn.


Jag som aldrig har haft en Pappa.








Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-10 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP