Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraschaner

Då flyger jag ut, en vinglös ängel,
den tänder månens ljus i mörka natten.
Mitt liv du glömt när du trampar på snigel.

Vi knäböjde gemensamt med spaden,
den kvällen skall aldrig glömmas. Slemmiga,
ett abrupt slut det blev på kärleks träffen.

Sniglarna är värdelösa, kletiga
kan äta upp blommorna på min grav
du okända vän. Då förblir de eviga
men parningsakten kan bli ett mönster.

© Bosse 10 november 2018.





Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-10 23:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tack för skriven hymn till
alltings berättigande
Även om vi det
alltid förstår?
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten