Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK OM ANITA HAGLÖF LJUGER

Tänk om Anita Haglöf ljuger

Vad ska ni göra då?

Dra ned i bunkern med en Luger?

Vad ska ni hitta på?

Varför tror ni på första bästa?

Dumma naiva hop!

All påstådd sanning tål att testas

Tänk på det, allihop

 

LARZ GUSTAFSSON  10/11 2018

 

Leve minnet av Bergman!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2018-11-10 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP