Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om vi inte


men
är det verkligen
värt det
om vi inte
kan fortsätta
fullt ut ?

om vi inte
ens
kommer hålla ?

om vi inte
kommer klara av
det ?

om vi inte
är säkra
på att vi
egentligen
vill ?

är det verkligen
värt det ?




Fri vers av selma..
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-11 00:13



Bookmark and Share


    April Stark
Så fint Selma! Förstår verkligen känslan
2018-11-15

    ej medlem längre
Fin text som balanserar likt hur känslorna balanserar mellan att kasta sig ut eller stå kvar...
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

selma..