Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tro

Min tro
är att relationer till människor, men också ack så vardagliga möten med människor
förlänger livet och välbefinnandet

Det är också mitt hopp

att detta skjuter det oundvikliga framför sig








Fri vers av AA VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 00:32



Bookmark and Share


    selma..
vackert!
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP